OBRAZEM: Na náměstí začaly vánoční trhy. Za kolik koupíte svařák, klobásu, nebo horkou čokoládu?
Foto: Kuba Zápotocký
Most

Most - Na 1. náměstí v Mostě dnes začaly vánoční trhy. Konat se budou až do 23. prosince, denně od 10 do 18 hodin. Na vánočních trzích nechybí kolotoč pro děti, ohrádka pro zvířátka, betlémy i tři vyteplené přístřešky.

Druhý prosincový den – v neděli – začíná program na náměstí v 16 hodin. Krátce po čtvrté zahraje skupina Mirai, slavnostní rozsvícení vánočního stromu je v plánu v 17 hodin. Po něm se můžete těšit na Mínu a Naty Hrychovou.

Svařákem, horkou medovinou, nebo čokoládou se zahřejete od 30 korun, za klobásu z grilu zaplatíte zhruba dvakrát více. Pokud dostanete chuť na kávu, seženete ji i za příznivých 15 korun.

3011trhy 1

3011trhy 2

3011trhy 3

3011trhy 4

3011trhy 5

3011trhy 6

3011trhy 7

Foto: Kuba Zápotocký

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru