Měl to být vánoční dárek? Žena ukradla dětské figurky. Další zloději brali šperky a brýle
Foto: MP Most
Most

Most - Strážníci mostecké městské policie v minulých dnech řešili několik krádeží v supermarketech a obchodních centrech.

Pracovník ostrahy nákupního střediska Tesco v ulici Rudolická oznámil na linku 156, že provedli záchyt pachatele krádeže zboží. Muž zde odcizil šperky. Strážníci městské policie předvedli muže na Policii ČR k zjištění totožnosti a poté sepsali oznámení o přestupku k správnímu orgánu Magistrátu města Mostu.

Na další dvě krádeže zboží byly vyslány hlídky městské policie do Kauflandu v ulici Kabátnická a obchodního domu Central na tř. Budovatelů. V obou případech byly pachatelky krádeže zboží ženy.

V prvním případě byly odcizeny dioptrické brýle a ve druhém případě se jednalo o dětské figurky. Strážníci tyto přestupky na místě projednali v příkazním řízení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru