Na mol opilý Mostečan naboural do svodidel, vyvázl s lehkým zraněním
ilustrační foto
Most

Chomutovsko - Na konec roku 2019 bude chtít nejspíš rychle zapomenout 47letý Mostečan. Ten dle zjištění chomutovských dopravních policistů na 1. vánoční svátek řídil v Jirkově osobní vozidlo pod vlivem alkoholu.

Kolem půl desáté večer měl s vozidlem nejprve narazit do obrubníku u přemostění, přesto však jeho jízda pokračovala a skončila po přejetí mostu až nárazem do svodidla. Řidič byl z místa nehody odvezen sanitkou do nemocnice k ošetření, předběžně utrpěl pouze lehká zranění. Škoda na vozidle byla prozatím vyčíslena na 80 tisíc korun, na kovovém svodidle pak na 10 tisíc.

Policisté provedli u řidiče dechové zkoušky, které ukázaly hodnoty kolem 1,8 promile alkoholu. Den před Silvestrem si řidič jako důsledek svého počínání převzal sdělení podezření pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky. Za ten mu u soudu hrozí kromě peněžitého trestu či zákazu činnosti i trest odnětí svobody až na tři léta. Důvodem pro zvýšenou trestní sazbu je skutečnost, že pod vlivem návykové látky byla způsobena havárie.

(MG)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru