Z nemocnice utekl pacient, strážníkům potom tvrdil, že je zdravý a nikde se neléčí
Ilustrační foto: MP Most
Most

Most- Ve večerních hodinách pracovnice nemocnice kontaktovala operační středisko mostecké městské policie a požádala o pomoc při hledání pacienta s epilepsií, který utekl z nemocnice.

Strážníci provedli kontrolu v místě jeho trvalého bydliště a zjistili hledaného muže. Ten však strážníkům uvedl, že je zdravý a nikde se neléčí. Jeho matka pak vše uvedla na pravou míru a potvrdila, že se léčí na interně. Strážníci neposlušného pacienta předali personálu nemocnice.

Pomohli zmatenému seniorovi

Před desátou hodinou večerní obsluha restaurace v Rudlicích zavolala na linku 156, že v restauraci sedí zmatený muž, který je zcela dezorientovaný. K události byla vyslána motohlídka strážníků, kteří se seniorem navázali kontakt. Zjistili jeho totožnost a poté jim senior sdělil, že nemůže chodit.

Strážníci proto na místo přivolali zdravotnickou záchrannou službu, která muže převezla do nemocnice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru