Jazykový kurz aneb v Mostě zase šprechtíme
ilustrační foto
Most

Most - Rok utekl jak voda a už tradičně se blíží bezplatný jazykový kurz německého jazyka, který organizuje informační středisko Europe Direct Most.

Kurz je určen pro kohokoliv, kdo by chtěl s němčinou začít, zopakovat si základy nebo si jen oprášit své znalosti. V průběhu osmi lekcí, které budou probíhat v pondělí a středu se seznámíte s různorodými tématy. Kurzem vás provede pedagog Vysoké školy finanční a správní v Most pan Ing. Mgr. Oldřich Johannes Petr.

A kdy se začíná? Na první lekci se můžete těšit již 16. 3. od 15:00. A jak se přihlásit? E-mailem na adresu střediska Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo přímo na Facebooku a Instagramu Europe Direct Most. Stačí zaslat své jméno, e-mail, datum narození a telefon. Jedinou podmínkou pro účast kurzu je minimální věk 15 let. Kurz má omezený počet míst a proto v případě zájmu neváhejte. Pro více informací kontaktujte centrum Europe Direct nebo navštivte web ED Most.

Centrum Europe Direct Most sídlí v budově Vysoké školy finanční a správní již od roku 2007 a za tuto dobu zorganizovalo pro studenty i veřejnost na stovky přednášek, besed či právě bezplatných jazykových kurzů. Na centrum se také můžete obrátit v případě dotazu ohledně problematiky Evropské unie. Konkrétně třeba v oblasti pracovní a studijní mobility.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru