Policisté v Mostě zastavili zfetovaného řidiče. Drogu prý našel venku a užil ji
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Most

Most - Na řidiče pod vlivem drog narazili při výkonu služby policisté mostecké hlídkové služby. V ulici U stadionu ho stavěli v odpoledních hodinách.

Při kontrole hlídka z chování motoristy pojala podezření, že muž je ovlivněn návykovou látkou a provedla u něj orientační test. Ten byl pozitivní na amfetamin. Řidič hlídce nejprve uvedl, že užil extázi.

Policisté řidiče vyzvali, aby se podrobil lékařskému vyšetření s odběrem biologického materiálu, což učinil. Podle toxikologického vyšetření byl motorista ovlivněn při řízení návykovou látkou, kdy v krvi byla zjištěna přítomnost metamfetaminu, a byl ve stavu vylučujícím způsobilost řízení motorových vozidel.

"Policie nyní ve zkráceném přípravném řízení sdělila 27letému Mostečanovi podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Ten při výslechu uvedl, že užil pervitin, který údajně našel někde venku," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru