Muže brutálně napadl. K útoku došlo v jedné hospodě v Mostě
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Muž ve věku 35 let z Mostu čelí obvinění z pokusu zločinu těžkého ublížení na zdraví a z přečinu výtržnictví. Dle policie, která se incidentem v jedné mostecké restauraci nedaleko centra zabývala, měl muž v pozdně nočních hodinách fyzicky napadnout brutálně mladšího muže. S tím měl nejprve v restauraci popíjet.

Následně mělo dojít k roztržce mezi obviněným a napadeným a obsluhující ženou. "Obviněný do poškozeného strčil a ten upadl. Když ležel na zemi, tak ho měl obviněný několikrát kopnout do těla a udeřit opakovaně do hlavy, čímž mu způsobil nejen zranění oka. Na místo přijela přivolaná policie a viditelně zraněnému muži přivolala lékařskou pomoc. Muž byl z místa převezen do nemocnice a byl déle jak měsíc v pracovní neschopnosti," popisuje události mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Utrpěl také hmotnou škodu, když mu byly při napadení poškozeny dioptrické brýle a hodinky. "Jednání obviněného směřovalo ke způsobení těžké újmy na zdraví, ke které nedošlo dílem šťastné náhody. Proto bylo kvalifikováno paragrafem, za který hrozí v případě uznání viny trest odnětí svobody na tři léta až deset let," dodala Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru