Strážníci v Mostě řešili ostré hádky v rodinách. Napadání příhlížely malé děti
ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 se obrátil oznamovatel, že na chodbě domu nějaký muž křičí a vulgárně nadává. Na místě strážníci zjistili muže a ženu, kteří se hlasitě hádali.

Žena uvedla, že se s partnerem rozešli, a neustále se hádají. Strážníci muže i ženu poučili a muže vyzvali, aby místo opustil, což uposlechl. Druhý den na linku 156 oznámil oznamovatel, že ve stejném vchodě nějaký muž bouchá na dveře sousedky a nepříčetně křičí. Strážníci na místě zjistili muže, se kterým podobný incident řešili předešlý den.

Poté, co žena otevřela dveře, ji muž začal okamžitě vulgárně slovně napadat a žena mu slovní útoky vracela. Strážníci zjistili, že se v bytě nacházejí tři malé děti. Žena na dotaz strážníků uvedla, že k verbálním útokům docházelo i před dětmi. Strážníci situaci po chvíli zklidnili a muž v doprovodu strážníků opustil dům.

Jelikož šlo o opakované jednání, předali celou věc strážníci jako poznatek Orgánu sociálně právní ochrany dětí Magistrátu města Mostu.

V dalším případě na linku 156 oznámil muž, že v bytě u sousedů dochází k hádce. Na místo byla vyslána nejbližší motohlídka strážníků, kteří na místě zjistili muže, ženu a dvě nezletilé děti. Žena uvedla, že jí bývalý partner přivedl děti a došlo k hádce, která vyvrcholila napadením, kdy ji muž udeřil otevřenou dlaní. Po tomto útoku měla žena na tváři viditelnou stopu.

Dále uvedla, že chce, aby muž opustil byt. K tomu ho strážníci vyzvali a muž výzvu uposlechl. O události strážníci informovali Orgán sociálně právní ochrany dětí a ženu strážníci poučili, že může podat oznámení na Policii ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru