Muž načapal u svého auta zloděje. Pronásledoval ho na útěku až do příjezdu policie
ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie zahájil trestní stíhání ze zločinu krádeže vloupáním ve stádiu pokusu 41letého muže z Mostu.

Ten byl přistižen majitelem auta v obci na Mostecku minulý měsíc před 5. hodinou na ulici, jak manipuluje něčím v zámku u jeho zaparkovaného vozidla. Nenechavec se dal na útěk a majitel vozu ho pronásledoval až do doby, kdy byl zadržen na útěku přivolanou policií.

Muž policistům tvrdil, že byl v obci jen běhat, o čemž však nesvědčilo ani jeho oblečení. V příkopu mezi kopřivami byl nalezen šroubovák a klíč k otevírání zámků. Na voze byly znaky poškození zámku. S ohledem na dobu spáchání, kdy byl vyhlášen nouzový stav, muži za zločin hrozí až osmiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru