Na hřbitovech budou více vidět strážníci. Množí se krádeže výzdob na hrobech
Foto zdroj: Městská policie Most
Most

Most - V souvislosti se zvýšeným počtem návštěvníků hřbitovů v období vánočních svátků a zvýšenému množství případů odcizení hřbitovní výzdoby v uplynulém týdnu se strážníci více zaměří na kontrolní činnost na hřbitovech a v jejich okolí. Cílem je zajistit klidný průběh návštěvy hřbitovů v době vánočních svátků.

Strážníci budou dohlížet na veřejný pořádek a dodržování hřbitovního řádu. Jejich přítomnost pak působí také preventivně a má předejít především poškozování pietních míst a případným krádežím. Na strážníky se také obracejí občané s žádostí o radu nebo pomoc.

Městská policie upozorňuje návštěvníky, aby věnovali zvýšenou pozornost ochraně svého majetku. Občané by neměli nechávat v zaparkovaných automobilech viditelně cenné věci a vozidlo by měli řádně zabezpečit. Také při péči o pietní místa by neměli odkládat tašky a kabelky na místa, která nebudou mít nepřetržitě pod dohledem a od odložených věcí odcházet.

V případě, že zaznamenáte přestupkovou činnost, bez obav se obraťte na bezplatnou linku 156.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru