Celostátně hledaný muž prchal před policisty a strážníky mosteckým parkem, nakonec se sám chytil do pasti
Ilustrační foto: MP Most
Most

Most - Před druhou hodinou ranní prováděla motohlídka strážníků mostecké městské policie kontrolu v ul. J. Palacha a všimla si podezřelého chování muže, který se snažil ukrýt před projíždějící hlídkou Policie ČR.

Když se strážníci k muži vydali, utekl směrem do parku Šibeník a nereagoval na zákonné výzvy, aby se zastavil. Strážníci o muži radiostanicí informovali ostatní hlídky. Ve stejnou chvíli projížděla další hlídka městské policie parkem a strážníci prchajícího muže v červené bundě začali pronásledovat.

Ten utíkal směrem do ulice Topolová, kde vběhl do oploceného areálu prodejny barev, odkud se vzhledem k vysoké zdi a plotu již nemohl dostat." Areál následně zajistily hlídky Policie ČR a městské policie a operační pracovníci městské policie zároveň místo monitorovali kamerou. Po dopadení muže byla prověřena jeho totožnost a bylo zjištěno, že se jedná o osobu v celostátním pátrání," uvádí mluvčí Městské policie v Mostě Veronika Loucká.

Muže si převzali k dalším úkonům policisté Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru