AKTUÁLNĚ: Přes noc vznikly na okrajích Mostu běžkařské trasy!
Tvorba běžkařských stop na Matyldě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Běžkařský okruh o délce 4,5 kilometru kolem jezera Matylda a téměř 4 kilometrový okruh okolo závodního areálu na hipodromu připravilo v noci na středu město Most pro milovníky běžeckého lyžování.

„Jsme rádi, že letos napadlo alespoň tolik sněhu, abychom mohli upravit stopy pro běžkování. Věřím, že tím Mostečanům uděláme radost. Protože nebudou muset na běžky vyrážet za město do lesa, ale dojdou si na stopu klidně z domova pěšky,“ říká náměstek primátora Marek Hrvol.

Okruhy, které jsou vytvořeny pro cyklisty a in-line bruslaře, tak našly své uplatnění i v době, kdy jsou stezky pod sněhem. Podmínky pro běžkaře jsou v těchto dnech ideální!

Matylda je běžkařům volně přístupná po celý den i večer, koňské závodiště má otevírací dobu: Pouze pro tento účel je hipodrom mimořádně otevřený až do odvolání denně od 7.30 do 15.30. Dodržujte dobu odjezdu, v půl čtvrté odpoledne se brána areálu automaticky uzavírá.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru