Osmnáctiletý řidič se řítil nepřiměřenou rychlostí nočním Mostem, naboural a utekl. Všechno zachytily kamery
Foto: MP Most
Most

Most - Strážníci při kontrolní činnosti po 2. hodině ranní zaregistrovali rychle jedoucí vozidlo a následně uslyšeli hlasitou ránu, která naznačovala, že došlo k dopravní nehodě. Strážníci okamžitě vystoupili z vozidla, aby zjistili, co se stalo a následně slyšeli relaci v radiostanici o dopravní nehodě, od které utekli dva muži.

Další motohlídka strážníků projížděla místem nehody minutu poté, co k nehodě došlo a nehodu zaznamenal také operátor městského kamerového systému. Bylo vidět, jak vozidlo jelo nepřiměřenou rychlostí, řidič chtěl projet kruhový objezd v protisměru a narazil do sloupu veřejného osvětlení po pravé straně vozovky, který poškodil. Následně z vozidla vyběhli dva muži, přeskočili zábradlí a utíkali směrem k první motohlídce.

"Ta okamžitě zareagovala, informovala kolegy, a podezřelé osoby strážníci zajistili. Dva osmnáctiletí mladíci, kteří naštěstí nebyli zranění, se následně doznali, že byli účastníky dopravní nehody, a řidič se doznal k tomu, že dopravní nehodu způsobil," uvedla tisková mluvčí Městské policie v Mostě Veronika Loucká.

Událost se všemi poznatky, videozáznamem z kamerového systému, a dvěma podezřelými si na místě převzali policisté Policie ČR k dalšímu řešení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru