Opilý řidič v Mostě naboural škodovku, opel, zničil zábradlí a značku, než se konečně zastavil
Ilustrační foto
Most

Most - Motorista ve věku 52 let z Mostu čelí obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Obviněný muž měl řídit osobní vozidlo tovární značky Opel, a to po předchozím požití alkoholu. Následně havaroval.

V ulici Vladislava Vančury měl narazit do zaparkované škodovky, následně pokračoval v jízdě v protisměru jednosměrnou ulicí Josefa Lady, kde naboural do stojícího vozu značky Opel. I poté pokračoval v jízdě a měl poškodit zábradlí středového ostrůvku. Když dojel ke kruhovému objezdu ulic Čsl. Armády, SNP, Josefa Skupy a Žatecké, tak před tímto objezdem jel s vozem po travnaté ploše středového ostrůvku. Tam narazil do sloupku se svislým dopravním značením. Nakonec jízdu ukončil v ulici Josefa Skupy, kde zůstal stát.

"Policisté u něj na místě provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla opakovaně pozitivní. Muž se podrobil i odběru krve ve zdravotnickém zařízení. Rozborem krve byla zjištěna koncentrace etanolu v krvi ve výši 1,82 g/kg. Řidič tedy vykonával činnost ve stavu vylučujícím způsobilost a mohl tím ohrozit život nebo zdraví lidí. Způsobená hmotná škoda byla vyčíslena na částku 80 tisíc korun," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru