OPRAVDU SE STALO: Muž dal na strom terč, pak na něj pálil z okna
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámila žena, že v ulici Petra Jilemnického zaslechla výstřel z horního patra a všimla si terče umístěného na stromě. Jde ve městě o druhého střelce v rozmezí jen pár dnů.

Na místo byla vyslána motohlídka strážníků, která se spojila s oznamovatelkou, která označila směr, ze kterého pravděpodobně vycházela střelba. "Strážníci po provedení místního šetření zjistili muže, který doznal, že střílel ze vzduchové pistole do terče umístěného venku na stromě, protože chtěl ukázat kamarádovi, jak umí střílet," uvedla mluvčí Městské policie Most Veronika Loucká. Muž na výzvu strážníků zbraň s příslušenstvím vydal a své jednání bude vysvětlovat úředníkům správního orgánu.

Událost se stala jen dva dny po té, kdy v Mostě na linku 156 oznámila žena, že někdo střílel v ulici Lipová z okna pravděpodobně ze vzduchovky, střely ji nezasáhly, ale odrážely se od zaparkovaných vozidel a kontejnerů. Na místo byla i tehdy vyslána motohlídka strážníků, kteří se spojili s oznamovatelkou, která označila okno, ze kterého někdo střílel. Strážníci provedli místní šetření a zjistili byt, ze kterého vycházela střelba. V bytě se nacházeli dva muži, jeden z nich se doznal ke střelbě airsoftovou zbraní, kterou strážníkům na jejich výzvu vydal včetně zásobníku a nábojů. Podezření z přestupku oznámili strážníci odboru správních činností Magistrátu města Mostu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru