Strážníci zajistili dva celostátně hledané. Jeden porušil zákaz vycházení, druhý jel na černo
MP Most. Ilustrační foto
Most

Most - Motohlídka strážníků mostecké městské policie prováděla po 2. hodině ranní kontrolní činnost v ulici Višňová, kde si všimla u budovy VZP muže, který byl podezřelý z porušení nařízení vlády o zákazu vycházení po 21. hodině.

Strážníci muže zastavili, zkontrolovali jeho totožnost a lustrací zjistili, že se jedná o celostátně hledaného muže. Provedli u něj bezpečnostní prohlídku a přiložili služební pouta. Hledaného si na místě převzala hlídka Policie ČR.

Dalšího hledaného muže v celostátním pátrání strážníci zajistili díky revizorce, která strážníky zavolala, aby zjistili totožnost černého pasažéra na zastávce v ulici Rudolická. Lustrací bylo zjištěno, že se jedná o osobu v celostátním pátrání.

Po provedení bezpečnostní prohlídky, jestli u sebe nemá zbraň, strážníci hledaného muže předali se všemi poznatky a záznamem z minikamery službu konajícímu policistovi Policie ČR. Ani v jednom případě nebyly použity donucovací prostředky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru