Už to nevydržel! Dva týdny před koncem zákazu řízení vjel řidič do zákazu vjezdu přímo před strážníky
Ilustrační foto
Most

Most - Do zákazu vjezdu do jednosměrky přímo před služební vozidlo městské policie vjel řidič Renaultu. Upozornil tak na sebe ve chvíli, kdy za volantem neměl co dělat.

Z toho důvodu ho hlídka ihned za použití výstražných světel zastavila. Strážníci řidiče vyzvali k předložení dokladů. Muž uvedl, že nemá řidičský průkaz, protože mu skončil zákaz řízení a nový řidičský průkaz ještě nemá.

Strážníci lustrací zjistili, že to není úplně pravda, protože má uložen zákaz řízení motorových vozidel, který trvá ještě 14 dní. Strážníci na místo přivolali Polici ČR a muže podezřelého z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí předali se všemi poznatky a videozáznamem službu konajícím policistům.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru