Zfetovaný řidič se v Mostě prozradil, když nezastavil na stopce. Drogy na něm byly hned vidět
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Po 23. hodině strážníci při kontrolní činnosti uviděli vozidlo s řidičem, který nerespektoval dopravní značku Stop. Strážníci vozidlo zastavili za pomocí výstražných světel a přistoupili ke kontrole.

Řidič strážníkům sdělil, že jede z práce z Prahy a zapomněl si doma řidičský průkaz. "Při jednání se strážníky byl muž značně nervózní a byly u něj patrné změny chování obvyklé po požití návykové látky. Z toho důvodu na místo strážníci přivolali hlídku Policie ČR, která u řidiče provedla orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek, který byl pozitivní," uvedla mluvčí Policie ČR Veronika Loucká.

Policisté si řidiče na místě se všemi poznatky převzali k dalšímu šetření.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru