Dáváte si kolo do kočárkárny? Jednu v Mostě vykradli zloději
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké police obvinil z trestného činu krádeže vloupáním ve spolupachatelství 34letého muže a 33letou ženu, oba z Mostu. Ukradli kola z kočárkárny.

Dvojice měla tento měsíc krátce po třetí hodině ranní vniknout za použití násilí do panelového domu v ulici Jana Kubelíka. Následně měl muž překonat uzamčené dveře od kočárkárny a z ní měli odcizit pánské a dětské jízdní kolo v celkové hodnotě sedm tisíc korun. Ještě u domu na kola nasedli a odjeli opodál, odkud si měli zavolat vozidlo taxi a s lupem odjedli do jiné části Mostu.

"Krádež objasnili mostečtí kriminalisté. Odcizené pánské jízdní kolo bylo zajištěno druhý den po krádeži u jiné osoby při šetření jejího protiprávního jednání. Druhé dětské jízdní kolo údajně obviněný prodal. Vyšetřovatel povedenou dvojici stíhá na svobodě. Nekradli poprvé. Žena byla již v minulosti odsouzena k nepodmíněnému trestu a muž má bohatý trestní rejstřík," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru