Město Most spustilo vlastní podcastový kanál. Pusťte si ho v MHD, na procházce či doma
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Město Most přichází s novinkou. V březnu spustilo nový informační kanál - podcasty, kterým chce zvýšit dosah informovanosti stále populárnějším způsobem. Zajímavosti, události a rozhovory o aktuálních tématech, které hýbou městem. Nestíháte sledovat nové události? Nevadí, poslouchejte zprávy, kdykoliv se to hodí vám. Podcastový kanál města Mostu si můžete pustit v MHD, při jízdě autem, na procházce se psem nebo třeba v kuchyni. Stačí si zprávu pustit a můžete se věnovat zároveň i jiné činnosti, kterou právě děláte.

„Chceme být moderní město ve způsobu komunikace. Neustále se snažíme vynalézat nové cesty, jak rozšířit distribuční kanály zpravodajství a informací pro obyvatele města Mostu moderním a stále oblíbenějším způsobem – podcasty. Tématy budou otázky, které mnohé Mostečany trápí a hledají na ně odpovědi. Lidem dle našeho názoru zpravodajství v této formě chybí,“ vysvětluje primátor města Mostu Jan Paparega.

Podcasty jsou umístěny na hlavních podcastových platformách – Spotify, Google Podcast, Apple Podcasts, Pocket Casts, Anchor, Breaker, RadioPublic v nově zřízeném podcastovém kanále Město Most.

Abychom zpravodajství z Mostu co nejvíce zpřístupnili obyvatelům města, kopie pořadu je distribuována ve zpravodajském podcastovém kanále e-deníky zprávy s využitím posluchačského a čtenářského zázemí serveru e-mostecko.cz.

Najdete jej vložené i rovnou v článcích na webu města a on-line deníku Mosteckých listů.

Kde podcastový kanál najdete? Na webových stránkách města Mostu v sekci Zůstaňte v obraze, kde byla přidána ikona a odkaz na podcast Anchor. Zde si budou moci zájemci poslechnout jednotlivé podcasty bez nutného přihlášení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru