Strážníci v Mostě zajistili další dva hledané muže, předali je do rukou Policie ČR
Foto: městská policie Most
Most

Most - Na linku 156 se obrátil oznamovatel, že se v domě nachází neznámý muž a odmítá odejít. K události byla vyslána motohlídka strážníků, kteří na místě našli uvedeného muže.

Ten jim sdělil, že se jen chtěl podívat, jak to v domě vypadá, a nic špatného nedělá. V tu chvíli se na strážníky obrátila žena z domu, že se jí ztratily klíče, které měla zevnitř dveří v zámku. Na dveřích si strážníci všimli stop pravděpodobně od šroubováku. Muž ukázal strážníkům batoh, že tam žádné klíče nemá, ale měl tam šroubovák. Mezitím bylo lustrací zjištěno, že po muži pátrá Policie ČR.

Strážníci proto provedli bezpečnostní prohlídku, jestli u sebe nemá zbraň, a v rukávu podezřelého našli popsané klíče. Strážníci muže zajistili a předali se všemi poznatky Policii ČR k dalšímu řešení a klíče vrátili seniorce. Dalšího hledaného muže pak strážníci poznali a zajistili u magistrátu. Také tohoto muže strážníci předali do rukou Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru