Kluci ukradli pod hrozbou násilí dětem na Šibeníku koloběžky. Brzy je dopadli
Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie se obrátil nezletilý chlapec, že jsou se dvěma kamarády v lesoparku Šibeník, a tři kluci jim odcizili koloběžky.

Na místě se s dětmi spojili strážníci a děti jim sdělily, že nejprve třem chlapcům své koloběžky půjčily a ti jim je vrátili. Po chvíli je chtěli půjčit znovu, a když chlapci nesouhlasili, byly jim pod pohrůžkou ublížení na zdraví koloběžky odcizeny.

"K napadení a ke zranění nezletilých oznamovatelů nedošlo. Následně chlapci strážníkům popsali podezřelé a popis byl předán radiostanicí všem hlídkám. Na relaci pak zareagovali policisté Policie ČR, že chlapce odpovídající popisu a koloběžky, které měli u sebe, zajistili v ul. Seiferta, a k činu se na místě doznali," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Policisté podezřelé nezletilé odvezli na obvodní oddělení k dalšímu šetření za přítomnosti jejich zákonných zástupců.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru