Do Mostu se vrátí farmářské trhy! Novinkou budou i pěstitelské trhy na novém místě v centru
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Oblíbené farmářské trhy jsou zpět. Odstartují v sobotu 24. dubna 2021 od 8 do 12 hodin na 1. náměstí. Sortiment zboží je zaměřen na prodej sadby, ovoce, zeleniny, potravinových regionálních výrobků, sýrů, pečiva, uzenin, medu či koření. Z důvodu vládních opatření budou trhy bez možnosti ochutnávky, konzumace potravin a doprovodného programu.

Další novinkou, na kterou se můžete těšit od 1. května 2021, jsou pěstitelské trhy v Radničním parku mezi magistrátem a hotelem Cascade. Ty se sem přesunou z tržnice od kina Kosmos. Konat se budou vždy v sobotu 5 do 12 hodin a zájemci zde budou moci zakoupit sortiment ze zemědělských přebytků.

Prodejní úterní trhy v centru města a sobotní bleší trh ve sportovním areálu TJ Baník Souš se prozatím pořádat nebudou.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru