Každý třetí kontrolovaný řidič na Mostecku překročil rychlost. A to nebylo vše, co zjistili policisté
Ilustrační foto
Most

Mostecko - O víkendu proběhla v mosteckém regionu republiková dopravní akce. Policisté sledovali v Mostě, Litvínově, Meziboří, Lomu, Janově a na silnicích I. třídy dodržování stanovené rychlosti.

Během dvou dnů hlídky zastavily a zkontrolovaly 67 vozidel a odhalily 44 přestupků v dopravě. Za 32 porušení uložili policisté řidičům pokuty ve výši 18 900 korun.

Celkem 20 řidičů překročilo povolenou rychlost, u šesti vozidel byl nevyhovující technický stav, čtyři osoby nebyly připoutány, jeden řidič měl v dechu alkohol, další motorista řídil i přes vydaný zákaz řízení a jedna osoba neměla doklad o pojištění odpovědnosti, uvedla mostecká policie k výsledkům akce.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru