Agresivní muž napadal hosty restaurace. Muž skončil v poutech a na záchytce
Ilustrační foto
Most

Most - Obsluha restaurace požádala na lince 156 o pomoc strážníků mostecké městské policie s tím, že se v provozovně vzájemně napadá 8 osob. Na místo byly vyslány nejbližší motohlídky strážníků.

V restauraci následně obsluha označila muže, který údajně vulgárně slovně a fyzicky napadal ostatní hosty. Strážníci muže opakovaně vyzvali k opuštění restaurace v doprovodu hlídky a prokázání totožnosti. Podnapilý muž však odmítal se strážníky odejít a začal se chovat agresivně.

Strážníci ho proto z restaurace vyvedli za pomoci donucovacích prostředků a nasadili mu pouta. Poté byl muž převezen na lékařskou prohlídku po použití donucovacích prostředků, kde byla provedena opakovaná dechová zkouška s výsledkem více než 3 promile alkoholu v dechu. Ošetřující lékař pak rozhodl o umístění muže do protialkoholní záchytné stanice v Teplicích.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru