Mostečan (33) vzteky rozkopal tlačítka ve výtahu. Tohle řekl policistům jako důvod
ilustrační foto
Most

Most - Nepochopitelně se choval muž ve věku 33 let z Mostu. Ten měl minulý měsíc ve večerních hodinách v panelovém domě na mosteckém sídlišti Zahradní poškodit výtah.

Podle šetření policistů měl Mostečan při jízdě ve výtahové kabině kopat do ovládacího panelu výtahu a bytovému družstvu tím způsobil hmotnou škodu ve výši 15 tisíc korun.

"Policisté obvodního oddělení Most Zahradní muži sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Motivem jeho počínání bylo to, že údajně neměl klíče od bytu, tak měl vztek. Na samotný akt ničení panelu si ale prý nepamatuje," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru