Rány pěstí, kopy do hlavy do ležícího člověka. Mostečan (36) napadl na sídlišti cizince
K surovému napadení došlo přímo pod kamerami městské policie, kamery pak sledovaly útočníka až domů. Záznam z kamerového systému poslouží Policii ČR. Foto: MP Most
Most

Most - Šestatřicetiletý muž z Mostu měl minulý měsíc ve večerních hodinách v parku před jednou restaurací na mosteckém sídlišti Liščí vrch napadnout o pár let mladšího cizince.

Oba muži byli v restauraci a poté venku se nejprve bavili. Rozhovor se však záhy změnil v hádku a následně došlo k potyčce obou mužů. "Při ní měl mladší vyinkasovat od staršího muže nejméně pět ran zavřenou pěstí a následně i nejméně dva kopy do hlavy, když ležel na zemi. Policie, která na místo přijela, spatřila ležícího muže, kterému již poskytovali první pomoc strážníci a také několik osob přítomných incidentu," uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Na místo byla přivolána rychlá záchranná služba, která napadeného převezla do nemocnice k ošetření. Policisté u obou mužů provedli dechové zkoušky na alkohol, které byly pozitivní.

Policisté obvodního oddělení Most Zahradní sdělili 36letému Mostečanovi ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Případ je nadále v šetření mosteckých policistů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru