Řidič podcenil strážníky i kamery. Opakovaně Mostem jezdil pod vlivem drog ve známém autě
Operační středisko městské policie. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Motohlídka strážníků mostecké městské policie prováděla kontrolní činnost na stanoveném území města a před osmou hodinou ranní si všimla podezřelého vozidla. V tom strážníci během září již několikrát zajistili závadové osoby, a o kterém věděli, že nemá platnou technickou kontrolu.

Řidič vozidla po spatření motohlídky přidal na rychlosti a snažil se hlídce ujet. Strážníci vozidlo zastavili a po kontrole totožnosti posádky vozidla přivolali na místo Policii ČR. Policisté provedli u řidiče test na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel jako pozitivní a celou událost se všemi poznatky si převzali.

"Dva dny na to ve večerních hodinách zjistil operátor kamerového systému stejné vozidlo, které projíždělo ulicí Budovatelů, a informoval o pohybu vozidla motohlídky strážníků. Jedna z motohlídek pak vozidlo zastavila u obchodního domu Central. Na místě seděl opět stejný řidič, opět zjevně pod vlivem návykové látky, což potvrdil test provedený přivolanými policisty," uvádí mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Vzhledem k tomu, že muž měl již zároveň platný zákaz řízení všech motorových vozidel, převzala si ho se všemi poznatky Policie ČR. Vozidlo, které tvořilo překážku silničního provozu, bylo následně městskou policií odtaženo.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru