Exploze, střelba, tříštící se sklo. Britský štáb začíná v Mostě natáčet akční seriál
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - V Mostě se bude od středy 14. dubna do neděle 18. dubna 2021 natáčet britský akční seriál s prvky fantasy s názvem Extinction. Ten pro zahraniční štáb zajišťuje filmová produkce Czech Anglo Pictures.

S natáčením je spojena řada dopravních omezení a uzavírek. „Tímto chceme požádat obyvatele našeho města, aby byli připraveni na možná omezení a zvýšenou hlučnost, a spolu s filmaři je prosíme o shovívavost,“ uvedl primátor města Mostu Jan Paparega. Natáčet se bude hlavně na třídě Budovatelů, náměstí Velké mostecké stávky, v Radniční ulici, u Repre, Prioru či restaurace Severka.

Pro natáčení se stále dohledávají místní komparzisté

Filmaři stále hledají hledá muže a ženy ve věku 15 – 70 let z Mostu a okolí. Komparzní role: návštěvníci kavárny, demonstranti, atd. Zájemci se mohou hlásit prostřednictvím elektronického formuláře ZDE

„Filmové natáčení v této nelehké době značně povzbudí místní ekonomiku. Filmaři podpoří místní podnikatele v oblasti ubytovacích a stravovacích služeb. Platí samozřejmě také nájmy lokací, pronájem komunikací a zábory. Město Most od společnosti navíc získá finanční dar ve výši 100 tisíc korun, který bude účelně využit,“ přibližuje filmové natáčení Barbora Hyšková z Filmové kanceláře Ústeckého kraje.

Harmonogram omezení

14. 4. 2021

  • ulice ČSA - omezení parkování v okolí restaurace Veronika

15. 4. 2021

  • ulice třída Budovatelů - Z důvodu zajištění bezpečnosti se bude na dobu záběru pozastavovat doprava na třídě Budovatelů (pouze na dobu záběru) - v průběhu dopoledne - cca do 16:00 hod.
  • omezené parkování v okolí náměstí VMS, použití speciálních efektů; zvýšená hlučnost (výbuch)
  • omezené parkování restaurace Severka

16. 4. 2021

  • natáčení na náměstí VMS – omezení parkování v okolí náměstí

17. 4. 2021

  • natáčení na náměstí VMS - omezení parkování v okolí náměstí, použití speciálních efektů – zvýšená hlučnost (střelba)
  • ulice Radniční a přilehlé náměstí - použití speciálních efektů; zvýšená hlučnost (exploze, hoření) - omezení parkování v okolí

18. 4. 2021

  • natáčení v Prioru a na přilehlém náměstí - omezení parkování v okolí
  • zvýšená hlučnost – (rozbití výlohy, střelba)
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru