Mladík kradl na pozemcích tří rodinných domů, za krádeže už byl souzen na jaře
Ilustrační foto
Most

Most - Kriminalisté objasnili dva případy krádeží u rodinných domů. Mostečan ve věku 20 let nyní čelí obvinění z přečinu krádeže vloupáním a porušování domovní svobody. Podle policistů měl krást na pozemcích dvou rodinných domků.

Ve starší zástavbě města Mostu v nočních hodinách přelezl dvoumetrový plot, kde na dvorku odcizil jízdní kolo, výbavu do auta, nářadí a další věci v hodnotě 12 tisíc korun.

"Za dva dny též v pozdně noční době u jiného domku překonal oplocení a na pozemku ukradl zahradní židle. Vloupal se i do domu, ale uvnitř nic neodcizil. Kradl i přesto, že byl již za krádež letos na jaře odsouzen," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru