VIDEO: Konec složitého vyjíždění z Mostu! Silnice u muzea je znovu otevřená
Silniční most u muzea je otevřený. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Pět měsíců trvaly objížďky a složitější vyjíždění z Mostu na Litvínov a příjezd z koridoru ve směru od Teplic. Kvůli stavebním pracem tam byl uzavřený most u muzea.

Sjezd a nájezd na silnici I/13 u čerpací stanice Shell nedaleko mosteckého muzea byl uzavřen od 7. července uzavřen. Důvodem je stavba nového mostu, který je součástí výstavby silnice vedoucí kolem jezera Most. Uzavírka měla trvat do konce roku. Řidiči ale mohou užívat silnici dříve.

Uzavírka s sebou přinášela i nebezpečné dopravní situace. Někteří řidiči - zvláště motorkáři - nejezdili celou objížďkou po koridoru okolo nádraží, ale přejížděli travnatý dělící pás. Redakce byla svědky podobného jednání několikrát.

https://www.youtube.com/watch?v=G7m7phA6hBs

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru