Muž se pokoušel nadzvednout auto, aby vysvobodil jiného. Nikdo tam ale nebyl
Strážníci k muži zavolali záchranku. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Oznámení z mostecké ulice Jana Žižky o muži, který se motá již delší dobu kolem zde zaparkovaného osobního vozu a chová se podezřele, dostali ve večerních hodinách strážníci Městské policie Most.

Strážníci zde opravdu nalezli muže, který se pokouší jeden ze zaparkovaných vozů silou nadzvednout a stále povídá o muži, který je uvězněný pod autem.

Kontrolou bylo zjištěno, že pod vozidlem a ani ve voze se nikdo nenachází a další mužovo chování prozradilo, že se jedná pravděpodobně o psychickou poruchu a na místo byla přivolána osádka Zdravotnická záchranná služba Most, která muž převezla k dalšímu ošetření do mostecké nemocnice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru